سلامت نیوز:آنچه مسلم است این موضوع است که با وجود واریزی این 13 مورد پرداختی از طرف دانشگاه در سال جاری همچنان میزان بدهی دانشگاه به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی از بابت کارانه با 12 ماه تاخیر و میزان بدهی از بابت اضافه کاری تا آخر بهمن ماه 5 ماه خواهد شد . همچنین حقوق و دستمزد کارکنان شرکتی و نیروهای خدماتی شرکتی نیز با 2 الی 4 ماه تاخیر و به صورت اقساطی پرداخت میشود !
اخیرا دکتر موسوی معاون توسعه مدیریت ، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در گفت و گویی با وبدا درباره پرداخت کارانه های معوقه و اضافه کار پرستاران گفته است: در اکثر دانشگاههای علوم پزشکی کارانه و اضافه کاری تواما (بر اساس سامانه قاصدک)پرداخت میشود ولی در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اضافه کاری و کارانه را جدا نموده که پرسنل محترم با توجه به مشکلات نقدیگی دانشگاه در مقاطع مختلف دریافتی داشته باشند لذا گزارش واریزی از بابت کارانه واضافه کار در سال ۹۸ به شرح ذیل می باشد:
کارانه آذر ،دی،بهمن واسفند ۹۶ و کارانه مهر ،آبان،آذرو دی۹۷ که جمع کارانه پرداختی در سال جاری ۸ ماه می باشد. اضافه کار تا مرداد ۹۸ پرداخت شده که جمعا در سال جاری ۵ ماه می باشد. با توجه به اینکه مبلغ ریالی کارانه پرسنل با اضافه کار مشابه می باشد می توان گفت که پرسنل محترم تاکنون ۱۳ کارانه دریافتی داشته اند که عملا تاخیر پرداختی ۱۱ ماه نبوده و در مقایسه با سایر دانشگاههای که کارانه و اضافه کار را باهم(بر اساس سامانه قاصدک) پرداخت می کنند عملا ۶ ماه تاخیر خواهد بود . پرداخت های پرسنلی نیز ارتباط مستقیم با پرداخت مطالبات دانشگاه از بیمه ها دارد که به محض وصول اقدام می شود وهر لحظه مسئولین مربوطه پیگیر مطالبات بوده و از هر مرجعی چه استانی چه کشوری پیگیری می نماید .
به گزارش سلامت نیوز، به دنبال درج این مطلب در سایت وبدای دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، مسعود مجرد فعال صنفی حوزه سلامت و از منتقدین اصلی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه توضیحاتی به شرح زیر بیان کرد :
همچنانکه مستحضر هستید زمانی که طرح پلید قاصدک به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد در سراسر کشور مورد اعتراض کارکنان دانشگاه علوم پزشکی علی الخصوص کارکنان بالینی واقع شد و به دنبال اعتراضات گسترده در سراسر کشور وزارت بهداشت به دانشگاه های علوم پزشکی اعلام کرد که هر دانشگاه با نظر سنجی از بین پرسنل شیوه پرداختی را انتخاب کند که یا با روش پرداختی طرح نوین پرداخت شود یا با روش قاصدک که بنا به نتیجه نظر سنجی که در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه صورت گرفت همکاران دانشگاه علوم پزشکی ارومیه روش پرداخت طرح نوین یا همان نظام پرداختی کارانه را انتخاب کردند و البته این قسمت از کار که دانشگاه علوم پزشکی در آن زمان برای تصمیم کارکنان ارزش قائل شد و طرح قاصدک از همان اوایل در استان آذربایجان غربی لغو شد جای تقدیر و تشکر دارد .
اما اینکه در سایت وبدای دانشگاه علوم پزشکی ارومیه توسط دکتر موسوی معاون توسعه مدیریت ، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی توضیحاتی راجع به میزان واریزی های دانشگاه علوم پزشکی داده شده است باید عرض کنم که واقعا این توضیحات تعجب برانگیز میباشد و حتی از روی متن خبر هم میشود نتیجه گرفت که دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از بابت پرداخت کارانه با 12 ماه تاخیر مواجه میباشد و این توضیحات بیشتر توجیهی برای پوشاندن کوتاهی های مسئولین و ریاست دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ارائه شده است ولی ناخواسته خواننده مطلب درج شده در سایت دانشگاه متوجه حقایق موجود و میزان بدهی های دانشگاه و معوقات خواهد شد .
در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه حداقل به مدت دو سال است مدام کارانه پرداختی به ذینفعان با 8 الی 14 ماه تاخیر مواجه میباشد و با این اوضاع اینکه امسال یعنی در سال 98 تا کنون 4 کارانه مربوط به سال 96 و 4 کارانه مربوط به سال 97 را پرداخت کرده اند هنر نیست چون ذاتا وظیفه دارند مطالبات و بدهی های خود نسبت به کارکنان را دیر یا زود پرداخت کنند و اینکه در سال 98 در مجموع 8 کارانه و 5 مورد اضافه کاری واریز شود نمیتواند نافی حق و حقوق قانونی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه باشد .
در واقع آنچه مسلم است این موضوع است که با وجود واریزی این 13 مورد پرداختی از طرف دانشگاه در سال جاری همچنان میزان بدهی دانشگاه به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی از بابت کارانه با 12 ماه تاخیر و میزان بدهی از بابت اضافه کاری تا آخر بهمن ماه 5 ماه خواهد شد . همچنین حقوق و دستمزد کارکنان شرکتی و نیروهای خدماتی شرکتی نیز با 2 الی 4 ماه تاخیر و به صورت اقساطی پرداخت میشود !!
کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دیگر امیدی به مسئولین و ریاست دانشگاه نسبت به پرداخت معوقات ندارند و امیدوارند مسئولین محترم استانی و کشوری در فکر راهکاری مناسب برای رفع مشکلات و معوقات و مطالبات به حق کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه باشند بلکه از طریق آنها روزنه امیدی گشوده شود .
نظر شما